Gradinarit

sâmbătă, 20 august 2016

Planificarea hranei sapt 21-28 august

      Este foarte bine dacă faci o planificare a muncii în gospădărie. Şţii ce ai de făcut, eşti mai organizat, foloseşti timpul mult mai eficient. Pregătirea hranei necesită timp, bani, pană de idei şi, uneori eşti iraţional gătind mai mult decât este necesar, astfel făcând risipă de bani, timp, energie.
      Planul alimentar pentru această săptămână este următorul:
mic dejun: ouă umplute, ciuperci, lactate, legume, sandvişuri,
ciorbe: de zarzavat,
fel principal: friptură pui+legume trase la tigaie (broccoli, morcovi, cartofi)
                      paste cu sos
                      tocană de legume de sezon cu pulpe de pui,
fructe: pepene roşu, prune, nectarine.
sucuri: naturale( fructe, legume de sezon).
salate; roşii, ardei copţi.
    În acestă săptămână nu mă voi întreba ce trebuie să gatesc, mi-am stabilit planul si pregătirea mesei va fi simplu de realizat..