Gradinarit

duminică, 22 ianuarie 2017

Plan alimentar 21 -27 ianuarie 2017

           Am decis să stabilesc planul alimentar începând de sâmbătă  pentru următoarele 7 zile, ţinând cont şi de faptul că vinerea este ziua aprovizionare. Planul alimentar este stabilit pentru 2 persoane.

        În mare parte voi avea:
Mic dejun: salam uscat, măsline,brânză de oaie,  smântână, ouă, dulceaţă de gutui.
                   ceai, cafea

Ciorbă: de legume, supă cremă de roşii
Fel principal:chiftele,  sarmale, somn cu legume, orez cu ciuperci
Salate:  salată de varză acră,castraveţi muraţi,gogoşari muraţi
Fructe: portocale, kiwi, mere
 
 Masa principală 

Sâmbătă: piure de cartofi, chiftele,  salată de varză acră

Duminică: sarmale cu smântână şi ciuşcă murată

Luni: ciorbă de legume şi sarmale

Marţi:   ciorbă de legume şi sarmale

Miercuri: supă cremă de roşii, dovlecei prăjiţi şi cartofi prăjiţi.

Joi; supă cremă  de roşii,  file de somn şi legume la cuptor ( morcov şi păstârnac)

Vineri: supă cremă de roşii, orez cu ciuperci, salată de castraveţi  si gogosari muraţi.

Zilele de miercuri şi vineri, sunt zile de post.

Rontăieli: covrigei cu sare şi mac, biscuiţi din făină de ovăz.

De cumpărat; ciuperci.

Voi ce mai gătiţi?