Lecturi

 



        Duminică, 29 sept 2024. ora 7.14. A.M

    Am luat niște decizii cu adevărat radicale, în ceea ce mă privește și căutând pe Google o imagine relevantă pentru această hotărâre, am găsit această carte. Nu sunt interesată să o achiziționez, pentru că hotărârea mea nu a fost luată în urma unei întâlniri cu exemplele de reușită ale altora, ci în urma unei experiențe total dezamăgitoare pentru mine. Insă nu despre asta vreau să vorbesc acum, aici. Voi reveni peste un timp, când lucrurile se vor așeza. 

     Este cazul să fac o analiză a acestei luni, pentru că nu am postat nimic de peste 30 de zile. Nu am avut intenția să  abandonez acest jurnal, dar am încercat să activez si pe social-media pentru a verifica interesul și impactul unei viitoare activități.

Acum să fac o radiografie a acestei luni:

- început de an școlar cu aceeași cantitate imensă de hârti, numite documente, situații, statistici, care nu au nicio valoare pentru calitatea educației;

- comunicarea la fel de deficitară, fără prea multă transparență;

- un orar într-o continuă schimbare, de vreo 3 săptâmâni. Sper ca în această săptămână se se ajungă la forma finală; 

- o experiență deosebită prin întâlnirea cu noul inspector de limba română, o doamnă deschisă, empatică, de o naturalețe debordantă,  cu care am interacționat la examenele finale din această vara;

- o decizie de a reveni eu pe băncile scolii, pentru perfecționare. Sper să fie de mare ajutor pentru viitor. 

  Se anunță un an solicitant,dar va fi cu împliniri personale. Când voi face bilanțul în iulie, mi se va confirma, dacă entuziasmul meu din acest moment  a fost justificat.